Cum Cumpar

Cum cumpara piese ford transit

 COMANDĂ TELEFONICĂ

Ne puteţi contacta la unul din numerele afişate în secţiunea Contact (0727222638). Furnizându-ne datele dumneavoastră şi ale maşinii dumneavoastră vom reveni telefonic sau pe mail cu o ofertă pentru produsele dorite de dumneavoastră.

CERERE OFERTĂ

Vă punem la dispoziţie 2 variante, dumneavoastră alegând-o pe potrivita timpului de care dispuneţi : Cerere Oferta sau Trimite Mesaj. Completând câmpurile secţiunii Cerere Ofertă trimiteţi on-line toate informaţiile de care avem nevoie pentru căutarea produsului dorit. După completarea câmpurilor veţi fi contactat telefonic de un consultant pentru verificarea anumitor informaţii astfel încât oferta noastră să fie cat mai precisă.

Accesând secţiunea Trimite Mesaj veţi fi contactat telefonic de un consultant pentru a ne comunica produsul dorit de dumneavoastră.

ALEGE UN PRODUS LISTAT PE SITE

Cum cumpar piese ford transit la preturi avantajoase

V-am pus la dispoziţie o hartă cu mărcile şi modele de maşini. Pentru fiecare din acestea găsiţi listate anumite produse. Pentru a comanda direct de pe site-ul noastru apasaţi butonul Adaugă În Coş.

Alege produsele

Folosiţi meniurile din partea stângă a paginii pentru a vă alege piesele auto care se potrivesc necesităţilor dumneavoastră.

Pe site-ul nostru sunt 2 mari categorii de produse:

1. Produse specifice unei maşini, la care ajungeţi prin selectarea producătorului, a tipului de maşină. a modelului exact iar apoi ajungeţi la piesele auto finale. Exemplu marca ford transit.

2. Produsele generale (uleiuri, produse de întreţinere, etc) la care ajungeţi prin selectarea categoriei din partea stângă. În această zonă veţi găsi produse generale care se adresează unei game largi de autoturisme. După ce aţi găsit produsele le adăugaţi în coşul de cumpărărturi apăsând butonul „Adaugă în coş”.

Atenţie: COMANDA MINIMĂ ESTE 30 lei

Coşul de cumpărături

Apasaţi butonul „Coş cumpărături”, unde aveţi posibilitatea să revedeţi lista pieselor auto, să actualizaţi cantitatea produselor pe care intenţionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

În momentul în care v-aţi decis asupra comenzii apăsaţi butonul „Comandă”.

Intră în cont

După ce aţi apăsat butonul comandă, dacă nu sunteţi deja conectat cu contul şi parola dvs., vă trebui să faceţi acest pas pentru a putea efectua comenzi.

Dacă nu aveţi un cont valid apasaţi pe butonul „Creare cont” pentru a vă autentifica. După ce creaţi contul veţi fi logat automat şi se va afişa un formular pentru a completa datele de contact şi livrare.

Selectează metodalitatea de plată

Aveţi posibilitatea de a alege o modalitate de plată, între plată la sediu cash sau card bancar, plata prin ordin de plată sau puteţi plăti la livrare ramburs.

  • Plata la sediu – cash sau card

Se poate opta pentru plata la sediu cash sau card doar pentru comenzile care au fost confirmate telefonic de către echipa mefeparts.ro, urmărind ca acestea să poată fi ridicate de la punctul nostru de lucru.

  • Plata la livrare,ramburs

Se face către firma de curierat la livrarea coletului, aceasta emiţând chitanţa pentru suma ramburs precizată pe awb-ul de transport (costul transportului va fi trecut pe aceeaşi factura cu produsele). Pentru comenzile în valoare totală mai mare de 1000 RON pentru care se solicita plata la livrare, este necesară achitarea unui avans de 30% din valoarea comenzii.

Nota: Pentru piesele ce necesită comandă externă se va achita un avans de 30% din valoare. Termenul de livrare pentru comenzile externe este de 3-10 zile.

Finalizarea comenzii

Pentru a finaliza comanda apasati butonul „Finalizare comandă”.

Confirmare comanda

După ce aţi ales modalitatea de plată veţi fi contactat în cel mai scurt timp de către unul din reprezentaţii noştri pentru confirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea comenzii şi stabilirea detaliilor.

După verificarea telefonică a comenzii se emite factura proformă.

Livrarea comenzii

Livrarea comenzii se face, în termen de 24 de ore la adresa specificată de dumneavoastră. Dacă piesele dumneavoastră nu se află în stoc timpul de livrare poate creşte, însă veţi fi notificat telefonic sau prin email. Dacă modificările survenite nu se potrivesc cu necesitaţile dumneavoastră puteţi face modificari ale comenzii sau chiar anula comanda.

Piesele comandate se livrează în toată ţara, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Piesele auto se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pâna la livrare.

Preţurile pieselor auto afişate sunt în RON cu TVA şi actualizate online.

Timpul de livrare afişat în comandă sau comunicat telefonic este cu titlu informativ
şi poate fi depăşit din diverse cauze obiective; vă rugăm să consideraţi
comanda ca onorată doar în momentul livrării produselor.

Vă rugăm citiţi cu atenţie caracteristicile pieselor de schimb, date de producători,
pentru a alege varianta optimă ce se potriveste maşinii dvs.

Back to Top